Episode 6

Om episoden

Sofie Frøysaa vokste opp i bibelbeltet, med en lesbisk mor. Som om ikke det var utfordrende nok hadde Sofie i tillegg Tourettes syndrom.
Det er sånn man lager en stand up- komiker

Sofie Frøysaa er en ung standup-komiker, som er veldig aktuell i disse dager med soloshowet Ambisiøs og deprimert. Showet handler om å vokse opp med en lesbisk mor i Bibelbeltet, når man har tourettes syndrom. Hun kan en del om å leve med sterke spenninger; det er ikke bare enkelt å kombinere høye ambisjoner med dype depresjoner.

Anne Kristine Bergem er blant annet psykiater og forfatter. Hun er opptatt av både store og små trenger rom til å snakke ut om vonde ting, og at ingen tanker eller følelser er for farlige. I desember 2015 ga hun ut sin tredje (?) bok, som heter ’Jeg skal passe på deg’. En bok om rus, barn og de voksnes ansvar.

Pia Beate Pedersen er journalist og podkaster. Hun har mange års erfaring fra reklame, film, TV og radio, og er blant annet kjent som ’ hu gærne dama som sa opp jobben sin på direktesendt radio i NRK’. Pia ble tvangsinnlagt høsten 2013, og deretter diagnostisert med en Bipolar 2- lidelse. Dette er bakgrunnen for at hun startet arbeidet med Pia og psyken.