Episode 5

Om episoden

Hør hvordan Kristopher Schau håndterer sin psyke i den omskiftelige og elleville arbeidssituasjonen han har vært i gjennom alle de årene han har virket. I dagens episode bables det en del om hvordan man håndterer kaos, hva man kan gjøre for å skape et best mulig liv for seg selv, og hva vi kan finne i sinnets mørkere avkroker.

(Jeg sier at Kristopher er seriens første mann, det er fordi denne episoden ble spilt inn i november. Steingrim og Marius er like gode menn som Kristopher, de ble bare spilt inn etter ham.)

Kristopher Schau
Det er nytteløst å beskrive Kristopher Schau på tre linjer, men noen stikkord er: musikk, humor, provokasjon, villskap og selvransaking; på scene og TV, i radio, avis og bok. Og ikke minst i podkastene “Krisemøte” og “ Alt du sier er feil, Espen”.

Hvis du vil ha mer fakta om ham får du heller google.

Anne Kristine Bergem er blant annet psykiater og forfatter. Hun er opptatt av både store og små trenger rom til å snakke ut om vonde ting, og at ingen tanker eller følelser er for farlige. I desember 2015 ga hun ut sin tredje (?) bok, som heter ’Jeg skal passe på deg’. En bok om rus, barn og de voksnes ansvar.

Pia Beate Pedersen er journalist og podkaster. Hun har mange års erfaring fra reklame, film, TV og radio, og er blant annet kjent som ’ hu gærne dama som sa opp jobben sin på direktesendt radio i NRK’. Pia ble tvangsinnlagt høsten 2013, og deretter diagnostisert med en Bipolar 2- lidelse. Dette er bakgrunnen for at hun startet arbeidet med Pia og psyken.